Kåt hele tiden blod under samleie

kåt hele tiden blod under samleie

hvert. Nei, kun én episode, ja, noen få ganger, ja, flere ganger. Om dere har hatt hard sex, kan det være at det kan ha blitt rifter i slimhinnene dine. Er det lenge siden du har sjekket deg, er det ok å få gjort det. Ja Nei, tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene. Før overgangsalderen kan tilstanden debutere med uregelmessige blødninger.

Kåt hele tiden blod under samleie - Blør

Hvordan måle penis nakne modne damer Det er derfor uansett smart å snakke med en lege for en sjekk. Smerter er et sent symptom. Ja, nei, uavhengig av blødning, har du smerter i underlivet? Blant kvinner etter overgangsalderen skal man være mer på vakt. Bruker kvinnelige hormonmedisiner, legeundersøkelsen, legen vil foreta gynekologisk undersøkelse og ta celle- og bakterieprøver fra livmorhulen og livmorhalsen.
Sensuell massasje oslo beste nettdatingsider 810
Wife likes one night stands drøbak 960
Kåt hele tiden blod under samleie Jeg og en fyr har hatt sex rundt 7 ganger. Du kan gjøre dette enten hos fastlegen din eller på helsestasjon for ungdom. Hva kan årsaken være? Jente 20 år, spørsmål, kåt hele tiden blod under samleie hei! Du sier at du har blødd de siste to gangene dere hadde samleie.
Eskorte damer i oslo gratis sexvideoer 571

Videos

Busty Amelie from GentOnline fucked by a monster cock. Er blødningen ledsaget av smerter i underlivet? Det er ikke lite blod, jeg føler det er en del. Sykehistorien, spørsmål legen kan stille deg: Har du hatt flere episoder med blødning etter samleie? Her kan det være et sår i livmorhalsen som rives opp i forbindelse med samleie og som kan gi påfølgende blødning. Takk for at du skriver til. Om det er årsaken, er det å bytte prevensjon løsningen. Tydelig, kortvarig blødning, blødning som kan vare i minutter til timer. Har ingen av dere det, trenger du ikke det, for da er det ikke noen fare for at du kan ha klamydia. Jeg utelukker tanken om at det er fordi jeg ikke er våt nok, det er ikke problemet. Hyppig forekommende i befruktningsdyktig alder, særlig etter 40 års alder.

0 kommentarer
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *